Betaalbare websites Camberg 15 - Ninove

Webwinkels worden steeds belangrijker voor winkels

Steeds meer klanten bestellen tegenwoordig hun producten online, handig en gemakkelijk online webwinkelen via hun tablet smartphone, PC of tablet. Echter wilt u er daarbij wel voor zorgen dat uw klanten tevreden zijn, en deze tevredenheid is afhankelijk van het serviceproces dat na de bestelling volgt.

Klanttevredenheid

Het proces om klanttevredenheid te creëren wordt ook wel een aangeduid door “fulfilment en customer service”. Om de klanttevredenheid te optimaliseren is het belangrijk dat u de volgende criteria in orde hebt bij uw webshop:

  • Wordt de zending binnen de geleverde termijn geleverd zoals afgesproken of gevraagd?
  • Is de klantenservice makkelijk te bereiken voor uw klanten? De service wordt steeds belangrijker, zo moet de webshop bereikbaar zijn voor vragen, retourzendingen en mededeling. Hoe soepel dit proces verloopt is van invloed op de klanttevredenheid.
  • Biedt u uw klanten persoonlijke aandacht? Dit is namelijk van invloed op de klantbeleving.

Wanneer u merkt dat klanten regelmatig hints geven naar uw bedrijf dat dit niet in orde is bij uw bedrijf, dan zou u het kunnen overwegen om deze werkzaamheden uit te besteden bij een extern bedrijf.  DAVO Fulfilment Services onderscheidt zichzelf namelijk door middel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Voordelen uitbesteden

Gespecialiseerd

Het is voor een bedrijf natuurlijk niet gemakkelijk om de webshop logistiek van uw bedrijf uit handen te geven. Echter is het zo dat je bij een gespecialiseerde partij erop kunt vertrouwen dat zij hun werk serieus nemen en goed uitvoeren. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in deze werkzaamheden en zij weten als geen ander hoe zij op dit gebied goed, efficiënt en snel te werk moeten gaan.

Goedkopere verzending

Doordat deze partij het logistieke gedeelte voor meerdere partijen regelt, zijn zij vaak instaat om een korting op de verzending te regelen. Dit zorgt ervoor dat de verzendingen sneller en goedkoper kunnen verlopen.

Meer ruimte

Ook is het zo dat zij de opslag van de producten op zich kunnen nemen. Deze ruimte kan nu dus ergens anders voor gebruikt worden. De externe partij is nu ook verantwoordelijk voor je voorraad en ze zullen er voor zorgen dat dit op een zorgvuldige manier wordt bijgehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *