Betaalbare websites Camberg 15 - Ninove

Services

WEBSITES ONTWERPEN DIE SCOREN IN ZOEKMACHINES!

Klaar voor de toekomst met een slimme website!

WORDPRESS CMS WEBDESIGN

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren.U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken, teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen. Alles in een handomdraai.

RESPONSIVE DESIGN

Doordat uw nieuwe website precies weet vanaf welk apparaat de bezoeker de website bekijkt past deze zich aan voor een perfecte weergave, Der site werkt uitstekend op elk mobiel toestel.

OPTIMALISATIE ZOEKMACHINES

Zichtbaarheid geeft waarde aan uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

SEO IS BELANGRIJK!

Wij zorgen ervoor dat jou website hoog in Google komt te staan

CONTENT

De content van uw website en landingspagina’s moet relevant zijn voor je doelgroep en regelmatig geüpdatet worden. Wij schrijven teksten met aandacht voor zoekmachines.

WAAROM SEO?

SEO optimalisatie zorgt er voor dat je zonder kosten hoog in organisch resultaat van Google staat op uw belangrijkste activiteiten. Dit zorgt voor veel bezoek/aanvragen en klanten.

SEO WERKWIJZE

We gaan onderzoeken op welke zoekwoorden u doelgroep zoekt naar uw producten en/of diensten. We ontwerpen per zoekwoord een SEO landingspagina voor Google!

GOOGLE ANALYTICS

U wilt natuurlijk graag weten hoeveel bezoekers uw website aantrekt vandaar integreren wij Google Analytics, Maar ook om uw website te analyseren en te verbeteren