Betaalbare websites Camberg 15 - Ninove

Prijzen webdesign

Prijzen webdesign gezocht? Wat zijn de kosten voor webdesign. Om het overzichtelijk te maken hebben wij een aantal pakketten opgesteld. Door deze pakketten is in één oogopslag te zien wat een nieuwe website kost bij ons

PRIJZEN WEBDESIGN + SEO

Op elk belangrijk zoekwoord gerelateerd aan uw producten of diensten ontwerpen we een aparte SEO pagina, die we Nationaal, Provinciaal of regionaal gaan ondersteunen.

UW VOORDELENCOMBIPAKKET WEBDESIGN EN SEOPRIJS
Voor mobiel geoptimaliseerd (werkt op elke smartphone en tablet)Basic Webdesign + 5 SEO landingspagina’sVoor € 1.475
Website met template op maat in uw eigen huisstijlBasic Webdesign + 10 SEO landingspagina’sVoor € 2.100
Binnen 14 dagen onlineBasic Webdesign + 15 SEO landingspagina’sVoor € 2.575
Website kan zelf aangepast wordenBasic Webdesign + 20 SEO landingspagina’sVoor € 3.150
Geoptimaliseerd voor GoogleBasic Webdesign + 25 SEO landingspagina’sVoor € 3.350
Bezoek gemeten via Google analyticsBasic Webdesign + 30 SEO landingspagina’sVoor € 3.850

Provinciaal of regionaal gevonden worden in Google is belangrijk voor een bedrijf. want dit zijn vaak ondernemers die lokaal zaken doen. Bijvoorbeeld een garage uit Zottegem is afhankelijk van de klanten uit die regio en een tuinman of schilder uit Oost-Vlaanderen wil klanten aanwerven in zijn Provincie. Als tuinman uit Oost-Vlaanderen gevonden worden in Limburg zal geen enkele zin hebben, want er is niemand die bijvoorbeeld een tuin zal laten leggen door iemand die meer dan 100 km moet rijden. Provinciaal of Regionaal gevonden worden is essentieel, want anders gaat uw potentiële klant naar de concurrent! Daarom zijn Provinciale en Regionale SEO Pagina’s zijn belangrijk voor een bedrijf!

WEBSITE PRIJS = AFHANKELIJK VAN ENKELE FACTOREN:

Uw project en doelstellingen
Het type Design: Responsive …
Grafisch ontwerp
Kun je de website zelf beheren en aanpassen
WordPress CMS systeem
Wil je er SEO bij (wil je gevonden worden op zoekwoorden in Google)
Hoeveel pagina’s moet de website bevatten
De inhoud die we moeten creëren: foto’s, animaties, tekst, video’s …
….

PRIJS VAN EEN E-COMMERCE  WEBSHOP

Een e-commerce website en webshop succesvol ontwerpen hangt meestal af van de kwaliteit van de site, de doeltreffendheid ervan, de snelheid, de web marketing strategie, maar vooral de SEO die zichtbaarheid zal gegeven aan de producten die te koop zijn. Door het aantal producten die de webshop zal bevatten en de SEO die nodig zal zijn is het moelijk hier op voorhand een prijs op te kleven. Een e-commerce webshop ontwikkeling gebeurd op basis van een heleboel kenmerken en modules die de webshop zal bevatten, voor een webshop moet je een gemiddelde budget rekenen tussen de  2000 € en  4000 €  (zonder SEO) en tussen de 3000 € en 10.000€   (met SEO)e xclusief BTW

TARIEVEN VOOR WEBSITE ONTWERP

Bij elk webdesign project bespreken we in detail de prijs met u voordat we starten met het creëren van de professionele website. We definiëren uw onmiddellijke behoeften en wensen. Wij maken een prijs op voorhan, bij ons zijn er nadien geen bijkomende kosten.

Wij leveren u een website waarvan u eigenaar bent, domeinnaam en hosting licenties worden afgesloten in naam van uw bedrijf.

Prijzen webdesign gezocht? Klik hier voor uw prijsofferte voor een website creatie.

Onderhoud

Er zijn bijna wekelijks updates nodig op je website. Soms komt er een beveiligingsupdate uit die direct op je site moet worden geïnstalleerd. Met ons onderhoudspakket hoef jij je over al deze zaken geen zorgen te maken. Wij regelen het onderhoud van jou website aan € 275 per jaar.

SEO moet ook onderhouden worden

Als je kiest voor webdesign met een SEO pakket blijven wij de website het hele jaar opvolgen in Google. Hoe zijn de bezoekers op je website gekomen en op welke zoekwoorden … Als wij ondervinden dat er bepaalde zaken moeten gewijzigd worden, omdat dit de bezoekerservaring ten goede komt. Ons team zal dit uitgebreid met u als klant overleggen. Een hoge notering in Google is niet éénmalige actie, maar een doorlopend proces.