Betaalbare websites Camberg 15 - Ninove

Het beste huisbeveiligingssysteem dat u zelf kunt installeren

De doe-het-zelfmarkt voor huisbeveiliging is de afgelopen jaren explosief gegroeid en met een goede reden. Het is nu mogelijk om in slechts 15 minuten een volledig bewaakt beveiligingssysteem in uw huis te installeren en voor honderden dollars minder dan het zou kosten voor een traditioneel beveiligingssysteem. Bovendien zijn deze systemen niet permanent bedraad in je huis, dus ideaal als je huurt of van plan bent om ze mee te nemen als je gaat verhuizen. Ze kunnen zelfs gemakkelijk in appartementen worden geïnstalleerd.

Een goed huisbeveiligingssysteem is belangrijk

Een goed huisbeveiligingssysteem kan de toegangspunten tot uw huis, zoals deuren en ramen, bewaken, naar beweging in uw huis zoeken, een luid alarm laten afgaan en de autoriteiten bellen als u niet thuis bent en het alarm is veroorzaakt. Het moet ook kunnen controleren op branden, waterlekken en andere noodsituaties wanneer u niet thuis bent. Ten slotte is een goed huisbeveiligingssysteem gemakkelijk in te schakelen, dus u wordt aangemoedigd om het daadwerkelijk te gebruiken, en gemakkelijk uit te schakelen wanneer u thuiskomt.

Naast het bewaken van de activiteit van uw huis met deursensoren en bewegingsdetectie, ondersteunen veel huisbeveiligingssystemen ook camera’s, zowel binnen als buiten uw huis. Dit is een leuke functie als u een compleet beveiligingssysteem wilt bouwen, maar camera’s zijn niet nodig als u uw huis alleen wilt beveiligen tegen indringers of wilt bewaken voor noodgevallen.

Een ding dat nodig is, is een professionele bewakingsoptie, die beschikbaar is op alle beste huisbeveiligingssystemen. Deze monitoringplannen vereisen maandelijkse abonnementskosten die in prijs variëren, maar ze zijn nog steeds goedkoper dan traditionele plannen voor huisbeveiliging. Verder komt het hebben van een bewaakt beveiligingssysteem in uw huis ook in aanmerking voor een korting op de meeste woningverzekeringen, die een deel van de kosten van het abonnement kunnen compenseren. (Naar mijn ervaring dekte de korting op mijn woningverzekering ongeveer 25 procent van het abonnement van een gemiddeld abonnement, maar uw kilometerstand kan variëren afhankelijk van uw locatie en de grootte van uw huis.)

Alle zelfgeïnstalleerde systemen die ik heb getest, kunnen functioneren zonder een bewakingsplan, maar dan zijn ze beperkt tot het afgaan van een alarm in uw huis en in sommige gevallen het doorsturen van een melding naar uw telefoon en missen ze de mogelijkheid om automatisch autoriteiten of noodgevallen te sturen personeel. Aangezien de batterijen van telefoons leeg raken en de mobiele service varieert afhankelijk van waar u zich bevindt, is een pushmelding over het algemeen een slechte methode om te beoordelen of uw beveiligingssysteem is geactiveerd.

Dit artikel wordt continu bijgewerkt wanneer er nieuwe systemen worden uitgebracht en we kunnen er meer testen, dus als u nog niet klaar bent om op een beveiligingssysteem voor uw huis te springen of als u niet tevreden bent met de opties die momenteel beschikbaar zijn, zorg er dan voor dat u kom in de toekomst terug.

Zoekt u een draadloze camera of kiest u voor een volledig draadloos camerasysteem? Bij Sitcon vindt u verschillende soorten beveiligingscamera’s die draadloos werken. We beschikken over stand-alone draadloze bewakingscamera’s, maar ook draadloze camera sets met een recorder waar het signaal draadloos wordt verzonden. Met de draadloze camera’s van Sitcon kunt u uw woning of bedrijf beveiligen zonder lastige installatie. Draadloze camera’s of een volledig set worden meestal in combinatie met een recorder geleverd.

De beste optie: Sitcon

Als je alle dingen optelt die kwaliteit bieden voor een geweldig doe-het-zelf beveiligingssysteem voor thuis, is er één optie die zich onderscheidt van de rest en dat is SimpliSafe. SimpliSafe biedt het meest uitgebreide systeem in een doos, zonder het duurste te zijn. Het is eenvoudig te installeren, heeft enkele van de meest discrete binnensensoren voor deuren, ramen en beweging, en kan worden geïntegreerd met andere smarthome-gadgets zoals Nest-thermostaten en August-sloten, evenals virtuele assistenten zoals Amazon Alexa.

Het systeem van SimpliSafe bestaat uit een basiseenheid met een luidspreker, een toetsenbord op batterijen dat overal geplaatst of gemonteerd kan worden, deur-/raamsensoren, bewegingssensoren, glasbreuksensoren, hulpsirenes, vriessensoren, watersensoren, rookmelders en zelfs een paniekknop. Naast het toetsenbord kunt u het systeem inschakelen met Alexa, de mobiele app van SimpliSafe of een keyfob, en u kunt het uitschakelen met de app of de keyfob.

De basiseenheid is de belangrijkste hub van het SimpliSafe-systeem en hoewel hij op een stopcontact moet worden aangesloten, heeft hij een 24-uurs back-upbatterij in geval van stroomuitval. Het maakt ook verbinding met internet via de ingebouwde mobiele verbinding of uw Wi-Fi-netwerk, dus u hoeft het niet op uw router aan te sluiten en kunt het overal in uw huis plaatsen. Het basisstation heeft een alarm van 95 dB – de optionele hulpsirene schreeuwt met een oorverdovende 105 dB.

Het op batterijen werkende toetsenbord en de keyfob maken het in- en uitschakelen van het systeem zeer eenvoudig

SimpliSafe verkoopt kits met verschillende afmetingen, afhankelijk van uw behoeften. De basiskit biedt een basisstation, toetsenbord, enkele deur- / raamsensor en bewegingssensor, terwijl het toppakket al die dingen heeft plus een keyfob, nog drie deur- / raamsensoren, nog een bewegingsdetector, hulpsirene, bevriezingsdetector, waterlekdetector, rookdetector en paniekknop. U kunt indien nodig ook camera’s of meer sensoren aan het systeem toevoegen.

Het systeem werkt zonder een professioneel bewakingsplan, maar SimpliSafe biedt twee abonnementen zonder contract die zowel politie- als brandweerwaarschuwingen bevatten. Het basisabonnement van $ 15 per maand ondersteunt alle sensoren van SimpliSafe, heeft 24/7 monitoring en mobiele back-up voor het geval uw wifi-netwerk uitvalt. Het duurdere abonnement van $ 25 per maand voegt de mogelijkheid toe om het systeem vanaf je telefoon te bedienen, onbeperkte back-upopnamen voor de camera’s van SimpliSafe en slimme huisintegraties. Het is een beetje frustrerend dat SimpliSafe de smart home-integraties en smartphone-app achter zijn duurste abonnement sluit, maar het is goedkoper dan een traditioneel beveiligingssysteem en kan op elk moment worden geannuleerd en opnieuw worden gestart.

De bediening van de mobiele en webapp van SimpliSafe is ook erg eenvoudig en heeft bij lange na niet het ontwerp of de glans van sommige van zijn concurrenten. Ze krijgen de klus geklaard, maar ze zullen geen prijzen winnen voor hun eye candy. En hoewel SimpliSafe het instellen van Nest-thermostaten in de afwezigheidsmodus ondersteunt wanneer het alarm is ingesteld en integreert met August-sloten, zijn de slimme huisintegraties lang niet zo uitgebreid als sommige van de andere beveiligingssystemen die ik heb getest.

Bovendien hechtte de lijm op twee van de deursensoren die ik testte niet goed aan mijn deuren, waardoor ik de tape moest verdubbelen. Het bleef daarna beveiligd, maar het was een ergernis tijdens de eerste testdag van de SimpliSafe. Geen enkel ander systeem dat ik heb getest, had problemen met de montagetape voor de sensoren.

Als SimpliSafe gewoon te duur is voor uw behoeften en u alleen iets wilt dat een alarm laat afgaan wanneer iemand door een deur of raam binnendringt en de politie of brandweer belt, dan is het Ring Alarm de volgende beste optie. Het systeem van Ring is een van de goedkoopste en de monitoringplannen zijn de goedkoopste die je kunt krijgen.

Voor minder dan de kosten van de SimpliSafe-kit, wordt het Ring Alarm geleverd met een basisstation, een toetsenbord, een enkele deur-/raamsensor, een bewegingsdetector en een bereikvergroter. Extra sensoren kunnen ad hoc worden aangeschaft, waaronder een combinatie van overstromings- en vorstdetector, rook-/koolmonoxidemelder, extra sirene en een luisterapparaat dat kan detecteren wanneer uw bestaande rookmelder afgaat. Ring heeft ook een uitgebreide reeks deurbelcamera’s en beveiligingscamera’s voor buiten die kunnen worden geïntegreerd met dezelfde app die wordt gebruikt om het Ring Alarm te bedienen.

Het professionele monitoringplan van Ring is het goedkoopste dat u kunt krijgen voor $ 10 per maand en heeft geen contractverplichtingen. Het bevat zowel politie- als brandweerwaarschuwingen, evenals onbeperkte back-up voor alle Ring-camera’s die je ook hebt geïnstalleerd. Het voegt ook mobiele back-up toe aan het systeem voor het geval uw wifi uitvalt.

Ring schiet tekort in integraties – hoewel het bedrijf eigendom is van Amazon, kan het niet worden geïntegreerd met andere smart home-producten of -diensten, zoals de eigen beveiligingscamera van Amazon of de Alexa-spraakassistent. Ring biedt ook geen sleutelhanger voor het in- en uitschakelen van het systeem, wat een van de gemakkelijkste manieren is om dit soort alarmen te gebruiken, vooral als je al de deur uit bent en bent vergeten het in te stellen.

Andere opties

De rest van het veld is meer gespecialiseerd en richt zich op geavanceerde smart home-liefhebbers of fans van een bepaald ecosysteem van producten. Nest’s Secure heeft het beste ontwerp van elk systeem dat ik heb getest, inclusief slimme dingen zoals het integreren van het toetsenbord en een bewegingsdetector in het basisstation en het combineren van bewegingsdetectoren en toegangssensoren in één eenheid. Maar de Secure is duur, extra sensoren zijn duur en de bewakingsservice – die geen brandalarm of camera-back-ups omvat – is ook duur als u zich niet vastlegt aan een contract van drie jaar.

Het nieuwe Home-systeem van Honeywell integreert eigenlijk een complete Alexa-luidspreker en groothoekcamera van 1080p in het basisstation, maar het ontbreekt aan enige vorm van professionele monitoringservice. En hoewel Abode geweldig is voor diepgaande slimme thuisknutselaars, zijn de installatie en hardware niet zo eenvoudig te gebruiken als onze belangrijkste keuzes.