Betaalbare websites Camberg 15 - Ninove

Website laten maken?

Website laten maken? Wij realiseren moderne websites en zijn gespecialiseerd in SEO optimalisatie. Iedere website is uniek. Iedereen kan websites maken. Maar waar het nu echt om draait is hoe je die website opbouwt! Denk aan SEO, optimalisatie voor Google en andere zoekmachines, makkelijk te gebruiken door uw klanten, snel geladen, up to date.

Ons bureau bied dit alles! En er is nog meer! Want door de jarenlange ervaring en kennis kunnen we u perfect helpen bij een top website, van het ontwerp tot aan de mogelijkheden op de website. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief, een actie gekoppeld aan facebook en twitter, maar ook het automatisch plaatsen van nieuwsberichten op je social media. Ook daar helpen we u bij.

Website laten maken die online scoort

Wij werken met duidelijke pakketten, allen voorzien van een vaste prijs,  u weet bij ons van tevoren direct en exact waar u aan toe bent. En met de scherpe prijzen  kunt u uw bedrijf al online hebben voor € 850,-

Wij leveren u website op in de bekende WordPress CMS omgeving en uiteraard behoort restyle van een bestaande website ook tot de mogelijkheden.  Ons Webdesign is interessant voor de (startend) ondernemer of de ondernemer, die de eerste stap op internet wil zetten. Uiteraard kunnen ook websites worden gemaakt voor kmo’s en bedrijven.   Een effectieve website is direct helder in het overbrengen van de boodschap, zonder te veel in het oog springende grafische aangelegenheden. Onze sites hebben als doel, duidelijke, directe informatievoorziening en soepele contactlegging.

Geen enkel bedrijf kan de dag van vandaag nog zonder een eigen website en geen winkel zonder een eigen webshop want een website is het online vistekaartje van kmo, bedrijf of winkel. Een goede website laten ontwerpen zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en zorgt voor nieuwe aanvragen via je website wat zich omzet in nieuwe klanten. Ons doel is: laat je website voor je werken. Met een zeer kleine investering heeft u een prachtig webdesign waar u een tijd voort mee kan,  in tegenstelling tot vele andere marketing methodes  bent u met een webcreatie van ons team klaar voor de toekomst!

Wij bieden meer opties dan andere webdesigenrs

Een website ontwerpen die goed zal gevonden worden is voor ons zeer belangrijk. Een basis website bevat een 5 tal pagina’s waar een bedrijf voorgesteld word, een foto’s pagina’, contact pagina een homepage en een diensten pagina. Zo een website kan bij ons aan € 850,- . Onze klanten ontvangen een website kant en klaar, de site kan nadien verder aangevuld worden en men kan na de oplevering onbeperkt zelf pagina’s toevoegen. Onze webshops worden gemaakt in WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte software programma voor webshops.
Een WooCommerce webshop kan gemakkelijk worden uitgebreid met heel wat modules en extra’s voor je webshop.

 

website laten maken

Wilt u een simpele of uitgebreide website,  uw conversie verhogen of een eigen webshop beginnen? Wij helpen u graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier of bekijk onze webdesign referenties.  Als je een website laat maken, wil je natuurlijk op de eerste pagina van Google staan en ook daar kunnen wij voor zorgen. Onze SEO experts kunnen uw site technisch optimaliseren voor Google. Het WordPress CMS platform bevat verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid nog verder kan verbeterd worden. 

Wij kunnen ook uw website optimaliseren voor Google! 

WordPress webdesign

Wij zijn zeer gedreven webdesign specialisten gespecialiseerd in het ontwikkelen van CMS (content management systeem) websites in WordPress. Met WordPress kunt u op een makkelijke manier alles zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat u de informatie op uw site zelf kunt wijzigen. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor uw blog schrijven of een extra pagina aanmaken …

Wij zijn constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Kiest u voor responsive webdesign, zodat uw website ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones. Een website realiseren is bij ons is een website met het oog op de toekomst.

Mogelijkheden

Naast webdesign verzorgen wij:

  • Hoger in Google (SEO)
  • Linkbuilding
  • WordPress webshop
  • Conversie optimalisatie

WordPress voordelen

  • De beheeromgeving is modern en gebruiksvriendelijk
  • Met een persoonlijke videohandleiding kunt u de website gemakkelijk zelf aanpassen
  • WordPress biedt de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie
  • WordPress wordt constant geoptimaliseerd door tal van ontwikkelaars
  • Geen onnodige maandelijkse kosten
  • Inloggen met uw persoonlijke inloggegevens

Zakelijke webcreaties maken wij standaard, inclusief basis zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat uw website een goede basis heeft om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google en daardoor makkelijk vindbaar is.

Kosten – Prijzen

Hoewel geen enkel project hetzelfde is hebben wij een aantal pakketten voor u samengesteld. Onderstaande pakketten geven een voorbeeld van de kosten die u kunt verwachten. Welk pakket u ook kiest,wij doen ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken!